Byens huse - Gørding Sognearkiv

Gå til indhold
Byens huse

På dette niveau vises byens gader og husene i gaderne. Ikke alle gader er endnu med og ikke alle huse på de enkelte gader er med.
Oversigten ajourføres løbende.

På kortet vises husene som pins. Man kan ved at åbne kortets kontrolpanel, selektere så kortet kun viser de pins man ønsker.
Hvis man kun ønsker at lave en søgning og ikke en selektering, kan man bruge kortets list-view.
Her kan man anvende browserens indbyggede søgefunktion. Det gør man ved at trykke Ctrl+f og derefter indtaste søgekriterierne i det søgefelt der vises i browseren. Man skal være opmærksom på at ved at anvende kortet til søgning, vil man kun se huse og andre oplysninger der er geotaggede. Hvis man vil søge på alle de ting der i albummet har tekster (eksempelvis genstandssamlingen), skal man anvende albummets søgefunktion som man anvender ved at klikke på linket herunder.

Man kan vælge de enkelte gader der vises i menuens venstremenu og der kan søges i teksterne tilknyttet den aktuelle gades huse.
Her kan man anvende browserens indbyggede søgefunktion. Det gør man ved at trykke Ctrl+f og derefter indtaste søgekriterierne i det søgefelt der vises i browseren.
Man kan også søge i alle huse i alle gader, og desuden i andre foldere der ligger i albummet.
Det gøres ved at klikke på linket herover.
Der vil så vises en oversigt over de albums der indeholder teksten der blev søgt efter.
Ved klik på linket vil oplysningerne for det enkelte album vises, og her kan man anvende browserens indbyggede søgefunktion. Det gør man ved at trykke Ctrl+f og derefter indtaste søgekriterierne i det søgefelt der vises i browseren.

Man skal være opmærksom på at oplysningerne på kortet og oplysningerne i de forskellige album-foldere ikke inkluderes i den søgning der foretages ved at anvende sitets generelle søgefunktion der findes nederst på hver side sammen med arkivets adresseangivelse.
Gørding Sognearkiv
Nørremarken 23. Kld.
6690 Gørding
Tilbage til indhold